sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Bar & Bistro Belge, Helsinki

Olen aina mieltänyt Belgen olevan after work -tyyppinen pistäytymispaikka, ja mielikuva lienee jokseenkin oikea. Yläkerrassa on ruokapuoli, joka on peruskiva. Palvelu on ystävällistä ja sopivan nopeaa, mitään ei tarvinnut odotella liian kauaa mutta kolmen ruokalaijin menua syötäessä ei myöskään tarvinnut kiirehtiä, mikä oli mukavaa.

Alkuruokavohveli oli melko täyttävä kokemus. Kasvispääruoka (munakoisoa, vuohenjuustoa ja ratatouillea) oli varsin tavanomainen - sellainen lopputulos, johon kotonakin voi päästä sen kummemmitta kokkikyvyittä. Jälkiruoka suklaafondant oli päässyt paistumaan hieman liikaa, joten se oli jokseenkin kuivakka.

Ruokalista on sellainen, että sieltä löytyy valinnanvaraa varsin moneen makuun. Ihan perusjees kokemus siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti